Kategori arşivi: Hoşgeldiniz

Bizi takip edebilirsiniz.

Merhaba,

Bizi sosyal medyadan rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Twitter adresimiz

https://twitter.com/LccSuppliers

https://twitter.com/bidegbideg

Facebook adresimiz

https://www.facebook.com/lccsuppliers.com

https://www.facebook.com/bideg.comm/

 

Teşekkürler

 

Distribütor Talebi

Distribütor Talebi,

Sitemize yeni bir bölüm ekledik.Özellikle üretim ve imalat yapan firmaların özellikle Avrupa ve Ortadoğu pazarlarında ürünlerini satabilmek için distribütor arayışında olduğunu biliyoruz.Dolayısıyla Distribütor Talebi bölümümüzde yeni gelen Distribütor taleplerini  eklemeye başladık.

www.lccsuppliers.com.

Eğer firma olarak  Distribütor arıyorsanız  Distribütor talebinizi ekleyebilir ya da yeni  Distribütor taleplerini sitemizde inceleyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Low cost country Suppliers.

RFQ/RFI

RFQ/RFI,

Tedarik zinciri yöneticilerinin,satınalma uzmanlarının büyük bir bölümü üreticilerden  teklif almak ve teklif için hazırlayacağı dökümanları hazırlamak için uzun zaman harcarlar.Sitemiz sayesinde imalatçılara teklif gönderebilir, teklif gönderirken teknik resimler,şartname,excel dökümanları,gizlilik sözleşmesi  ekleyebilirsiniz.Teknik resminize uygun olarak üretim yapılmasını sağlayabilirsiniz.Özellikle prototip ve 3D printing için kullanabilirsiniz.

Satınalma teklifini aldıkdan sonra tedarikçilerden gelen teklifleri saklayabilirsiniz. Ayrıca teklifi ayrıntılı olarak işçilik ve malzeme olarak isteyebilirsiniz.Gelen teklifte üretici paketleme+kalıp ve nakliye fiyatlarını da belirtebilir böylece siz satınalma yetkilisi olarak detaylı bir teklif almış olursunuz.

Satınalma talebinizin yayınlanma süresi bitince gelen teklifleri  tekliflerim bölümünde detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

www.lccsuppliers.com

Teşekkürler.

 

 

 

www.lccsupplier.com

Merhaba,

www.lccsupplier.com olarak sitemize yeni özellikler ekledik.Sitemiz talaşlı imalat,döküm,çelik döküm,dövme,çelik dövme,alüminyum dövme,hassas döküm,şişirme kalıplama,ekstrüzyon vb imalatçılar için hem firmalarını tanıtma işlemi görmekte hem de talep ve teklif yayınlamalarına olanak sağlamaktadır.

Bu özelliklere ek olarak makina ilanlarını yayınlama,sadece mühendislik ve teknik alanlarda yayınlanan iş olanaklarına ulaşma,grup oluşturarak teknik konularda tartışma imkanı ve distribütör talebi ekleme özelliklerini ekledik.

Umarız üretim sektöründe çalışan herkesin kullanabileceği bir web sitesi olmuştur.

Teşekkürler

www.lccsuppliers.com

www.lccsuppliers.com Sitesine Hoşgeldiniz

www.lccsuppliers.com Sitesine Hoşgeldiniz,

Bu internet sitesi satınalmacılar için teklif talebi, RFQ,RFI,  oluşturmak, tedarikçiler için farklı teknolojilerden istenen taleplere fiyat teklifi göndermek için yapılmış bir internet portalıdır.

Satınalma yetkilileri  Teknik Resim,Şartname ve Gizlilik sözleşmelerini yükleyerek Talepleri(RFQ) ve Bilgi Taleplerini(RFI) oluşturabilirler.Tedarikçi firmalar bu bilgilere ulaşarak istenilen ürüne rahatlıkla teklif verebilir.

Tedarik ve Satınalma olarak iki farklı şekilde üye olduktan sonra firmanızın tanıtım filmini,ürün fotoğraflarını, firma sunumunuzu yükleyerek bütün dünya ile paylaşabilirsiniz.

Henüz sitemiz yapım aşamasında olduğu için sizden aksaklıklar için şimdiden özür diliyoruz.