Nakliye ve Lojistik alanında E-ihale Kullanımı

E-ihale sisteminin istatistiklerinde  gösterildiği gibi, Nakliye ve lojistik alanında e-ihale hacminin ve tasarrufların arttığı görülüyor.

Nakliye ve lojistik e-ihale için uygun bir kategoridir.

Veri yoğun ihale

Standartlaştırılmış ürün açıklamaları

Büyük ve rekabetçi tedarikçi havuzu

Nakliye ve lojistik   e-ihale  için uygun olmadığının düşünülmesi lojistik kaynakların sıklıkla stratejik satın alma  departmanı tarafından yönetilmemesi ve E-ihale sürecine  daha basit kategorilerle başlamasının istediği gerçeğine dayanmaktadır.

Bununla birlikte, e-ihale platformları ihtiyacınız olan tüm karmaşıklığı halledebilir ve lojistik harcamalarınızı bu şekilde yönetebilirsiniz.

Lojistik harcamaları için , E-satınalmanın  gittikçe artan bir şekilde benimsenmesinin anahtarı, platformun büyük miktarda veriyi işleme kabiliyetine sahip olmasıdır. Lojistik teklifleri doğası gereği birçok gereklilik, kaynak / varış noktası detayları yüzünden karmaşıktır. Büyük miktarda veriyi kolayca toplamak, organize etmek ve değerlendirmek ve kararları desteklemek için kullanabileceğiniz bilgilere dönüştürmenizi sağlar.

Büyük ölçekli çerçeve anlaşmalarının yerine getirilmesi genellikle iyi olsa da, sıklıkla nakliye ihtiyaçlarınızı karşılamak için spot anlaşmalar yapmanız gerekecektir. Müşterilerimizin çoğu, spot müzakereleri yapmak için e-ihale kullanmaktadır.

Bir e-satınalma  platformunun lojistik harcamaları için kullanmanın en önemli avantajlarından biri,  hem spot satın alımlar hem de düzenli olarak planlanan ihtiyaçlar için gerektiği gibi yenilemek ve tekrar etmektir.

Genelde firmaların Nakliye ve lojistik alanında  çok büyük harcama yaptığı göz önüne alındığında, Tasarruflardan yararlanmak için e-ihale sistemini deneyebilirsiniz.

Bir cevap yazın